BPMberekenen.com is de website van Michel Slender. De zakelijke activiteiten lopen onder het bedrijf Can do it Automotive BV. CDI Automotive BV is gespecialiseerd in het importeren en exporteren van auto's. Dit kunnen auto's uit Duitsland zijn, maar ook de Verenigde Staten.

Deze website, BPMberekenen.com, is opgericht in januari 2008, met als primaire doel het aanbieden van een BPM calculator welke werkte met de op dat moment vernieuwde BPM regels. In de loop der tijd is de website met slechts een BPM calculator uitgegroeid tot een informatieve site over het importeren van auto's en wat daar zoal bij komt kijken. Er blijkt nog steeds een sfeertje te hangen dat het kopen en importeren van een auto in het buitenland moeilijk is. Dankzij het 1 europa is dat niet meer het geval. Er zijn inmiddels velen die het dankzij deze site hebben aangedurft om zelf een auto uit Duitsland te importeren.

Nadat deze website de Duitse import procedures inzichtelijk en daarmee te Duitse automarkt voor Nederlanders toegankelijk heeft gemaakt, is er een nieuw deel bij gemaakt. De US importen. Ook hier hangt nog steeds een beetje het stigma omheen van ingewikkeldheid. Helaas zijn er weinig mensen die deze totaal andere en met veel regels omgeven import inzichtelijk willen maken. Deze website probeert dat te veranderen. Dat is bijvoorbeeld de reden dat er een US import calculator is ontwikkeld, waardoor redelijk nauwkeurig de kosten kunnen worden berekent.

Buiten het inzichtelijk maken is BPMberekenen zich steeds meer bezig gaan houden met het aanbieden van hulp bij US import. Ondanks de beschrijvingen op deze website blijft het importeren uit de States een vak apart. Inmiddels heeft BPMberekenen daar de nodige ervaringen mee opgedaan. Aangezien importeren uit de States ook voor ondernemers zeer interessant is (US imports zijn altijd BTW auto's) is er voor gekozen deze hobby te professionaliseren.

Daarom is Can do it Automotive BV opgericht in november 2008. CDI Automotive is een dochteronderneming van Can Do Information Technology BV. De bron van inkomsten is echter een gewone baan waar ik met veel plezier werk. Misschien dat er ooit een dag komt dat CDI Automotive BV de hoofdbron van inkomsten zal worden.

Can do it Automotive BV
Stallijnstraat 3
8307 BM Ens
KVK nummer: 14107313  0000