Hulp nodig?

Het kan natuurlijk zijn dat je een auto wilt importeren maar het nog steeds te ingewikkeld vind. Ik ben bereid je hiermee te helpen.

Indien je gebruik wilt maken van mijn hulp, dan kan dat in de volgende gevallen en als volgt:

Enkele vragen waar je mee zit.
Die kun je me gewoon mailen en ik probeer ze naar eer en geweten te beantwoorden. Het is wel zo dat het tegenwoordig iets langer kan duren voor ik antwoorden kan. Ik heb het momenteel namelijk erg druk.

Je wilt graag zeker weten dat je de BPM aangifte juist doet
Voor slechts 79 euro incl BTW maken we een correcte BPM aangifte voor je, welke door de douane geaccepteerd wordt. Indien je hiervan gebruik wilt maken, zijn we zo veel mogelijk gegevens van de auto nodig, zoals merk, type, uitvoering, opties, exacte leeftijd en km stand. We maken dan op basis van de aangeleverde gegevens de meest gunstige BPM aangifte. Voor het aanvragen van een aangifte, of slechts een exacte berekening, kunt u het volgende formulier invullen:
Klik hier om een BPM aangifte aan te vragen

Je hebt een auto gekocht maar zit met het transport
Je kunt je de auto thuis laten bezorgen door de ons. We halen dan de auto met een autotransporter op en leveren hem bij je voor de deur af. Indien we ook de RDW keuring voor je moeten uitvoeren, rekenen we voor transport slechts 0,87 euro per kilometer, met een minimum van 255 euro. Voor een exacte offerte kun je mailen naar: \n Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Je bent onzeker over de RDW en Belasting procedures.
Indien u ervoor kiest de RDW keuring door ons te laten verzorgen, kunnen we u ook ons gunstige transport van 45 cent per km plus 35 euro startkosten aanbieden. Voor een offerte kunt u mailen naar: \n Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Je bent onzeker over het kopen in Duitsland
U kunt het zoeken en de aankoop ook volledig aan ons overlaten. Voor de aankoop rekenen we een bedrag wat afhangt van de inspanning. Iedereen zal begrijpen dat het vinden van een Lada met leer, airco, 3.0 liter diesel motor en van eerste eigenaar iets meer tijd kost dan een BMW 320d. Overigens kunnen we BMW's tegen extreem lage prijzen aanbieden, rechtsstreeks van de autoveiling! Het gaat dan om auto's welke bij de BMW dealer zijn ingeruild of teruggekomen zijn uit de verhuur. Stuur ons je wensen en we maken een mooie prijs op maat. Zodoende weet je zeker dat je niet betaald voor de moeilijke gevallen van een ander!

Je spreekt geen Duits, en zoekt iemand die voor je met de verkoper kan praten
Sinds kort kunnen we de service aanbieden voor het verzorgen van de communicatie met een Duitse verkoper in het Duits. Hiervoor maken we gebruik van het buro Birgit Hermann (www.vertaalhet.nu). We hebben de volgende prijzen kunnen onderhandelen:
- Telefonisch contact met de verkoper waarbij per email de vragen voor de verkoper worden aangeleverd: 10 Euro
- Email contact met de verkoper, dus uw email ontvangen, vertalen en het antwoord van de verkoper terugvertalen naar het Nederlands: 25 Euro.
U kunt per email contact opnemen voor deze vertaalservice op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP: Deze prijzen krijgt u alleen als u vermeld via BPM berekenen te zijn gekomen!!

Je wilt graag een auto uit Duitsland maar je wilt er niks voor doen

Dom, als je het zelf doet bespaar je veel geld, het is echt niet ingewikkeld en nog leuk om te doen ook. Maar goed, je wilt er niks voor doen. In dat geval bereken ik je het uurtarief wat ik mijn baas reken, plus een reiskostenvergoeding. Hiervoor zoek ik aan de hand van jouw wensen jouw droomauto. We gaan samen kijken bij meerdere auto’s en als er 1 is die je aanstaat, dan regel jij de betaling en zorg ik er voor dat de auto bij je thuis komt. Indien gewenst kan de auto ook tijdelijk bij mij in de gesloten garage stallen. Vervolgens gaan we samen naar de keuring (aangezien ik in Duitsland woon kan ik geen Nederlandse auto tenaamstellen) en ronden we het af.

Je zou graag een auto uit de VS willen importeren
Hier ben ik tegenwoordig goed in thuis. Ik heb inmiddels al een kanaal gevonden hoe ik auto's tegen een extra scherpe prijs kan inkopen in de VS. Mocht je daarom op zoek zijn naar een bepaalde autoin de VS. Laat het me weten en wellicht kunnen we samen een deal sluiten. Deze service is helaas niet gratis, aangezien het ook van mijn kant investeringen vergt om via het handelarenkanaal te kunnen inkopen. Hier profiteer je echter wel van mij.
Een kleinvoorbeeldje van de besparing. Een Porsche Boxster die voor 19.500 USD bij een dealer kan ik via mijn kanalen voor 15.000 USD kopen. Dan hebben we het over DEZELFDE auto!

Ik ben via email te bereiken op: helpmij@bpmberekenen.com.