Het importpakket waarbij BPMberekenen.com de import uitvoert en u ontzorgt wordt. U brengt de auto en deze wordt voorzien van een Nederlands kenteken. De enige kosten die er voor u nog bij komen, is de BPM.

Wat zit er in dit pakket?

Dit pakket bestaat uit de onderstaande onderdelen

  • Importbegleiding
  • Controle van het aanbod
  • Contact met verkoper voor een goede afhandeling
  • Controle documenten
  • Afhandeling RDW keuring (inclusief betaling RDW leges)
  • Afhandeling BPM aangifte
  • Montage luxe kentekenplaten

Dit helemaal Compleet pakket voor slechts 699 euro incl btw 

Importbegleiding

Gedurende het gehele importprocess kunt u voor raad en daad bij mij terecht. Hiermee weet u zeker dat alles op rolletjes loopt.

Controle van het aanbod

U heeft een auto op het oog, of misschien zelfs al overeenstemming bereikt. Dan verifieren ik het aanbod toch nog. Gewoon voor de zekerheid.

Contact met de verkoper

Indien gewenst neem ik contact op met de verkoper om met deze af te stemmen hoe een en ander gaat. Daarmee komt u niet voor verrassingen te staan en bent u er zeker van dat u alle papieren krijgt.

Controleren van de documenten

Het is, uiteraard, heel belangrijk dat de auto voorzien is van de juiste complete documentatie. Aangezien u waarschijnlijk niet dagelijks een auto importeerd loop ik met u de papieren langs, terwijl u nog bij de verkoper bent. In geval van problemen schakelt dat het eenvoudigste.

Planning RDW keuring

Het plannen van een keuring bij de RDW biedt ruimte voor een vlotte keuring. Deze kan ik vaak vlot inplannen waarmee de keuring vaak eerder uitgevoerd kan worden dan wanneer deze zelf wordt gepland. Bij dit pakket zorg ik persoonlijk voor uw auto en de keuring. Al naar gelang de huidige situatie rond keuren, kan het zijn dat de auto via de RDW erkenninghouder wordt gekeurd. Dit alles om uw auto zo snel mogelijk rijklaar te hebben. Uiteraard zijn RDW leges inclusief bij dit pakket.

BPM aangifte

Het moge duidelijk zijn dat ik veel ervaring heb in het doen van BPM aangifte. Daardoor kan ik u de best mogelijke BPM aangifte opstellen, welke door de belastingdienst wordt geaccepteerd. De betaling van de BPM verricht u in principe zelf, zodat u de zekerheid hebt dat er geen geld aan de strijkstok blijft hangen. In overleg kan de BPM via mij betaald worden.

Wat doet BPMberekenen.com NIET?

  • Extra kosten berekenen omdat zogenaamd een "koerslijsttaxatierapport" nodig is
  • Begeleiding van import van schadevoertuigen, waar een taxatie voor nodig is
  • Proberen extra geld bij de klant los te weken